design. tárgyak. lakberendezés. finomságok.

toshka

Van 4,5 millió Fontja? Tudjuk mire költse!

2015. április 21. - .loretta

Megint, vagy még mindig (?) eladó Edith Piaf egykori, a Francia Riviérán, a Côte d’Azuron található csodálatos otthona. Az egyszerre modern és klasszikus ház nyújtott otthont az énekes-, színésznő utolsó éveiben, mielőtt elhunyt 1963-ban.

1414602939140_wps_14_mandatory_byline_pic_by_v.jpg

Piaf lett a franciák egyik legkiemelkedőbb tehetsége a második világháború után, amikorra már nemzetközi sikereinek, New York-i fellépéseinek köszönhetően ezt az álomházat is megvásárolhatta. Többek között.

edith_piaf_columbia_posters.jpg

Csendes környék, hegytető, közeli strand és falvak, mi kell még a tökéletes álomházhoz? Négy hálószoba, három vendégszoba, játékterem, mosókonyha, két hálószobás gondoki élpület. Fűtött medence, szauna, nyári konyha, teniszpálya.

Szóval, ha valaki esetleg megveszi, hívjon már meg egy hétvégére, van ott hely bőven!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toshka.blog.hu/api/trackback/id/tr727386440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2015.04.22. 09:41:14

Nem is drága.
Úgy tudom a mi kis vezetőnk, lézer János is arrafelé költi el az (il)legális jövedelméből származó milliárdokat.

tralalala 2015.04.22. 10:38:49

@Shopping: Én úgy tudtam, hogy azok anyjára költi a pénzt, akik egy politikamentes topikba azonnalk beleszarnak valami aktuálisan nagyon viccessel.
süti beállítások módosítása