design. tárgyak. lakberendezés. finomságok.

toshka

Nem is egy ház, hanem száz is!

2015. május 14. - .loretta

Na jó száz azért biztos nem lesz, de összegyűjtöttünk jópár édes kis kertbe való gyerekházikót, ha a gyereket nem internettel meg tévével akarjuk nevelni, hanem inkább kitennénk a kertbe játszani. Hadd fejlődjön a kreativitás meg a fantázia!

594754dbd343df1d5ed2c41a76f8f0aa.jpg

Ez is egy indok, amiért lennék megint gyerek. Nekem hintám volt a kertben, mondjuk az is elég menő volt a faluban, mindig tele volt az udvar gyerekekkel, szóval azért erre a mellékhatásra érdemes gondolni, mielőtt belevágunk! Bár a medencésandinál mindig többen voltak!

3ff843ce5714a90812af9282e8ed3f72.jpg

Úgyis itt a tavasz, kiszabadulás a falak közül: át lehet alakítani kerti sufnit is, lehet venni a boltban is hasonlót, meg rá lehet venni ügyeskezű, ráérős apukákat is, hogy elkészítsék, mi meg mutatunk példákat az inspirálódáshoz!

Klikk és galéria! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://toshka.blog.hu/api/trackback/id/tr297386536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása