design. tárgyak. lakberendezés. finomságok.

toshka

Elindult a toshka webshop!

2015. február 09. - toshkadmin

Nagy az öröm a mi házunk táján. Közel két éve dolgozunk egy régi álmunkon, amely ezen a héten végre valóra vált: elindult a toshka webshop!

screen_shot_2015-02-09_at_14_24_54.png

Amikor elkezdtünk róla beszélgetni annak idején, csak annyit tudtunk, hogy imádjuk a szép tárgyakat, a lakberendezést, az első ránézésre talán felesleges, mégis "kelldeazonnal" típusú eszközöket, dekorációkat. A hétköznapi munkánk alapvetően bővelkedik sokszínűségben és kreativitásban, így nem az volt a lényeg, hogy valami egészen mást csináljunk, mint a hétköznapokban - sokkal inkább az önkifejezésünk egy újabb formáját szerettük volna létrehozni.

Hosszú évek óta foglalkozunk többek között fotózással is, nem beszélve arról, hogy az elmúlt 20 évben bejártuk a fél világot együtt - így kézenfekvő volt, hogy kezdjünk valamit azzal az óriási képállománnyal, ami az évek során összegyűlt. Nem szerettünk volna viszont túlzottan kommersz terméket előállítani, hiszen abból bőven lehet találni az online térben. A különböző alapanyagok és nyomdai eljárások között lavírozva sokáig teszteltünk, kalibráltunk, átterveztünk, újrateszteltünk... míg végül kialakult az a kombináció, amely a leggyönyörűbb eredményt hozta. Ne vegyétek ömlengésnek, de tényleg így van: ennél szebb nyomatokkal ritkán találkozunk. Ez alapozta meg tehát a vászonkép kollekciónkat, amely értelemszerűen egytől egyig a saját képeinkből készült, és amit az oldalfalak színezésével tettünk még különlegesebbé. 

Miután a képek készen voltak, nem volt megállás. Csak úgy sorjáztak a jobbnál jobb termékötletek, azt sem tudtuk egy ideig, hogy melyiket csináljuk meg először. Higgadtság, higgadtság - állítsunk fel sorrendet, csináljuk egyenként. Innentől már tényleg nem volt visszaút: skiccelés, modellezés, méretezés, pontosítás, beszállítók vadászása, anyagválasztás, alvállalkozók tesztelése, teszt termékek, újratervezés, új anyagok/technológiák tesztelése... és így tovább. Mostanra kialakult az induló termékpalettánk, elkészült a weboldal, meg minden egyéb sziszifuszi háttérmunka, szóval úgy döntöttünk kilépünk a fényre. 

slider2.jpg

A termékfejlesztés persze továbbra is folytatódik a háttérben, és keressük azokat a különleges márkákat is, amelyek beleférnek a látásmódunkba, és tükrözik a személyes ízlésünket is, hiszen ez továbbra is meghatározó kell, hogy legyen. Ennek eredményeként forgalmazzuk a kézzel készült brazil cipőiről ismert Caboclo márkát is. A Caboclo egy külön történet, és megér majd egy későbbi külön posztot is - de fontos itt is megemlíteni. 

Ha érdekel a végeredmény, győződj meg róla magad az oldalon, és ha érdekelnek az aktualitások is, kukkants rá Facebook oldalunkra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toshka.blog.hu/api/trackback/id/tr897146309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása